Útazási feltételek

Kérjük, olvassa el figyelmesen az utazási feltételeket. Bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámokon: : 0745-158524, 0720-008899, hétfőtől péntekig 09:00-18:00 óra között és szombaton 09:00 és 14:00 óra között. A buszjegy tartalmazza a felszállással és az utazással kapcsolatos összes adatot. A jegyek névre szólóak és csak a tulajdonos hatalmában érvényesek. Az oda-vissza nyitott retúr jegyek 180 napig érvényesek a jegy kiadásának idpőntjától számítva. A nyitott jegy dátumának érvényesítéséhez kérjük indulás előtt legalább 5 nappal értesítsenek a fent megadott telefonszámokon, e-mail címünkön: office@presidenttour.ro vagy személyesen irodánkban.

A jegyek a megmaradt szabad helyek függvényében foglalhatóak. Kérjük jelenjen meg a felszállás helyszínen indulás előtt 15 perccel. A sofőr telefonszámát elkérhetik egy nappal indulás előtt. Elkésett utasainkat nem várjuk meg és a jegy ellenértéke nem téríthető vissza csak kivételes esetekben (halál, korházi beutalás – bizonyított dokumentumokkal). A felszállás helyszíne megtalalható a jegyen. Az Erdély-Budapest utvonalon közlekedő utasaink poggyászainak súlya a légitársaságok által engedélyezett poggyász súlyával kell megegyeznie. A jegy ellenértéke nem téríthető vissza lemondás esetén de a név modosítható 48 órával indulás előtt. Kérjük ellenőrizzék a jegyen ha minden adat helyesen van feltüntetve valamint a név megfelel a személyi igazolványban illetve útlevélben szereplő névvel. A személyi igazolványnak és az útlevélnek érvényesnek kell lennie minimum 6 hónnappal az indulás dátumától számítva. A külföldi utasbiztosítás nem kötelező, de ajánlott. Az utazás idején minden utasunk biztosítva van amíg a buszban tartozkodik.

Bármilyen modosításért az utas kötelező cégünknek kártérítést fizetni az alábbiak szerint (a visszászamolást az indulást megelőző naptól kell kezdeni). Az utazás megkezdése előtt: – 2 nappal a részvételi díj 10% -a; – 0-2 nappal a részvételi díj 30%-a; az utazás napján a részvételi díj 100%-a. A buszjegy érvénytelen lesz: – ha a dátum már lejárt, – ha a jegy nem az adott dátumra és órára van kiállítva, – ha az utas nem a jegyen szereplő felszállási helyen jelenik meg. Menetrendszerinti járat lévén az indulások időpontjait be kell tartani. Az utas az egyetlen felelős a határátkelőnél ellenőrzött poggyászaiért. A vámnál max. 30 percet időzünk. Ha bármilyen probléma közbejön az ellenőrzések során és az meghaladja az erre szánt időt, akkor a problemás utas nélkül folytatjuk utunkat, így ő elveszíti buszjegyét. Ha tehnikai problemákkal kell szembesülnünk, ami nem javítható , egy új járművet biztosítunk, 6 órán belül külföldi járatok esetén és 3 órán belül belföldi járatok esetén,. A szállító nem köteles az utasokat saját lakásukig elszálitani.

Kérjük ellenőrizzék, hogy minden szükséges utazási dokumentum Önöknél van.

Kellemes utazást kívánunk!

Curs valutar