Rezerva bilet online sau telefonic

Termeni si conditii de calatorie

Va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile de transport impuse. Pentru orice nelamuriri sau intrebari, va rugam sa ne contactati la numarul: 0745-158524, 0720-008899 intre orele 09.00 – 18.00 de luni pana vineri, sambata intre orele 09.00 – 14.00. Tichetul de imbarcare pe care il tipariti contine toate datele privind imbarcarea si calatoria dumneavoastra. Biletele sunt nominale, valabile numai pentru titular. Biletele dus-intors cu intoarcere OPEN au o valabilitate de 180 de zile de la data emiterii. Pentru a valida biletul OPEN trebuie confirmate inainte de calatorie cu 5 zile la numerele de telefon de mai sus, prin e-mail la adresa office@presidenttour.ro sau personal. Locurile vor fi rezervate in functie de locurile ramase libere. Prezentarea pentru imbarcare se face cu 15 de minute inainte de ora de plecare indicata pe tichetul de rezervare. Se poate solicita inainte calatoriei cu o zi numar de contact de la sofer. Calatorii care intarzie nu sunt asteptati si nu li se restituie contravaloarea tichetului achitat, decat in cazuri de urgenta (deces, spitalizare) pe baza de documente justificative. Locul de imbarcare este indicat pe tichetul de rezervare. Pentru transportul de persoane pe ruta Transilvania – Budapesta aeroport si retur, greutatea admisa a bagajelor este cea admisa de companiile aeriene. Contravaloarea rezervarii nu se restituie in caz de renuntare la transport dar se poate face modificarea gratuita a numelui persoanei daca aceasta se face cu cel putin 48 de ore inainte. Va rugam sa verificati, daca datele si orele de calatorie sunt corecte si daca numele si prenumele corespund cu cele din pasaport sau cartea de identitate. Cartea de identitate sau pasaportul trebuie sa fie valabile cel putin inca 6 luni de la data iesirii din tara. Asigurarea de sanatate pentru calatorii in strainatate nu mai este obligatorie de catre persoanele care vor sa paraseasca tara, dar ea este recomandata. Pe timpul calatoriei toate persoanele sunt asigurate atat timp cat sunt in microbus. Pentru orice modificare se percep urmatoarele taxe:

– la biletele cumparate anticipat se poate renunta sau se pot face modificari cel tarziu cu 2 zile inaintea efectuarii cursei,cu 10% penalizare
– in cazul renuntarii la calatorie sau modificarii biletului cu cel tarziu 24 de ore inaintea efectuarii cursei,30% penalizare
– cu 0 zile ( no show ) calatorul pierde integral valoarea biletelor cumparate Biletul de calatorie isi pierde valabilitatea daca:
– data de pe bilet a expirat, biletul nu este emis pe cursa din ziua si ora respectiva, clientul nu se prezinta la locul de imbarcare precizat pe bilet.

IMPORTANT ! Cursa de noapte din Budapesta poate sa astepte peste program  pasagerii la aeroport, fiind ultima cursa care vine spre tara, dar NU mai mult de ora 02.00 ora locala ! Calatorul este unicul responsabil pentru continutul bagajelor sale in fata controlului vamal.In vama se sta cel mult 30 de minute. In cazul in care intervin probleme legate de verificarea pasagerilor sau bagajelor si timpul acordat depaseste timpul alocat pentru acest scop, microbusul isi va continua drumul fara pasagerul problema. In urmare el isi pierde biletul de calatorie. In caz de defectiune technica ce nu poate fi remediat, transportatorul va inlocui mijlocul de transport extern in cel mult 6 ore, intern in cel mult 3 ore de la producerea defectiunii. Transportatorul nu are obligatia de a transporta domiciliul lor. Va rugam sa verificati daca detineti toate documentele necesare pentru calatoria dumneavoastra! Va dorim calatorie placuta !

Curs valutar