Parc auto

Rezerva bilet online sau telefonic

NOU

Servicii Rentacar cu preluare si predare masina si pe aeroportul din Budapesta

Mercedes Sprinter 519 CDI

Microbusul Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI a fost achizitionat de nou in anul 2016 si este in stare excelenta. Ofera siguranta marita precum si confort marit prin incalzirea bazata pe sirocol, precum si aerul conditionat digital. Vehiculul este diesel.

Locuri: 20+1
Confort: Scaune reglabile, lateral si pe spate
Incalzire: Sirocol, pe ambele prati
AC: Aer conditionat digital
Altele: Microfon, suport pahare, TV plasma

Mercedes Sprinter 519 CDI

Microbusul Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI a fost achizitionat de nou in anul 2012 si este in stare excelenta. Ofera siguranta marita precum si confort marit prin incalzirea bazata pe sirocol, precum si aerul conditionat digital. Vehiculul este diesel.

Locuri: 20+1
Confort: Scaune reglabile, lateral si pe spate
Incalzire: Sirocol, pe ambele prati
AC: Aer conditionat digital
Altele: Microfon, suport pahare

Renault Trafic

Incalzire: sirocol
Aer conditionat: digital la toate scaunele
Ideal pentru inchirieri de transfere private Cluj-Napoca – Budapesta si retur pentru familii care doresc sa calatoreasca separat, nefiind conditionati de orele masinilor de linie, cu opriri si traseu fixat de catre client si firma.

Ca sa aveti o calatorie confortabila si sigura va punem la dispozitie un parc auto recent innoit, microbuse de 20+1 locuri sau 15+1 locuri, dotate conform celor mai inalte standarde, remorca pentru bagaje, autourisme noi de 6+1 si 8+1 locuri. Cu aceste autovehicule se circula pe liniile internationale zilnice sau se pot inchiria pentru grupuri organizate pe rute interne sau internationale la preturi foarte atractive.

Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati prin telefon sau email.

Curs valutar